Eşi ile oğlu arasındaki kavgayı ayırdıktan sonra fenalaşan kadın hastanede öldü

Bursa'da 11 gün önce, oğlu ile eşi arasındaki kavgayı ayırdıktan sonra karakola giderken aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 49 yaşındaki Gülay K.yaşamını yitirdi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Eylül 2013 13:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşi ile oğlu arasındaki kavgayı ayırdıktan sonra fenalaşan kadın hastanede öldü

Bursa'da 11 gün önce, oğlu ile eşi arasındaki kavgayı ayırdıktan sonra karakola giderken aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 49 yaşındaki Gülay K. yaşamını yitirdi. Talihsiz kadının ölümünü şüpheli bulan savcılık soruşturma başlatırken, olayın ardından ifadesi alınan eşi 53 yaşındaki M.K. ise tutuklandı.

Merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde 7 Eylül günü meydana gelen olayda, kardeşinin parfüm şişesini çöpe atan 29 yaşındaki F.K. ile kardeşi 27 yaşındaki Y.K. arasında tartışma çıktı. Alkollü olduğu iddia edilen emekli polis memuru baba M.K. çocuklarının kavgasına müdahale etmek istedi. Bu kez de baba ile büyük oğlu arasında kavga çıktı. Çıkan kavgayı ayıran anne Gülay K. daha sonra evin bir odasına giderek kapıyı üzerine kilitledi. Polisin olay yerine gelmesi üzerine çocuklarıyla birlikte karakola gitmek isteyen Gülay K. yolda aniden fenalaşarak ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 3 saat müşahade altında kalan Gülay K. daha sonra tomografisi çekilerek ertesi gün polikliniğe gelmesi istendi. Akşam eve giden Gülay K. sabah tekrar rahatsızlanarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Nöroloji Yoğun Bakımı'nda yer olmadığı gerekçesiyle özel bir hastaneye götürülen Gülay K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen olaydan 11 gün sonra yaşamını yitirdi.

Yüksek tansiyon hastası olduğu belirtilen Gülay K.'nın cesedi, kavga esnasında herhangi bir darbe alıp almadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Ayrıca olayın hemen ardından verdiği ifadesinde kavga sırasında oğluna ya da eşine vurmadığını söyleyen koca M.K. ise tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber