İşkur personeli, rapor yazılımını öğreniyor

Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Söke Hizmet Merkezinde gerçekleştirdiği İl İşgücü Piyasası Araştırması (İPA) Rapor Yazılımı hakkında eğitim düzenliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 19:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşkur personeli, rapor yazılımını öğreniyor

Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü' nün Söke Hizmet Merkezinde gerçekleştirdiği İl İşgücü Piyasası Araştırması (İPA) Rapor Yazılımı Hakkında eğitim düzenliyor. Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada eğitimin amacının il bazında belirli aralıklarla yapılan İşgücü Piyasası Araştırmalarının raporlanması hakkında personeli bilgilendirmek olduğu belirtildi. Açıklamada şunlar kaydedildi: "Yapılan İşgücü Piyasası araştırmasının amacı; işverenlerin hangi meslekte eleman bulmada sıkıntı çektiğini, işçiden beklentileri, işçi giriş ve çıkışlarının sebeplerini ve gelecekte talep edebileceği işçi olup olmadığı, eğer gelecekte talep edebileceği işçi var ise hangi meslekte olduğu konusunda bilgi edinip, bu doğrultuda çalışmaların yapılmasını sağlamaktır"

Gerçekleştirilen eğitimin açılışına Eğitim Uzmanlarının yanı sıra Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi de katılarak, katılımcılara ve eğitimcilere iyi temennilerini sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber