Jet bisiklet görenleri şaşırtıyor

Okuduğu bir haber sonrasında bisikletine motor taktıran İbrahim Eşkin, görenleri şaşırtıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2013 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Jet bisiklet görenleri şaşırtıyor

Okuduğu bir haber sonrasında bisikletine motor taktıran İbrahim Eşkin, görenleri şaşırtıyor. Bisikletin üzerine taktığı motorla ilçeyi dolaşıyor.

Çok sevdiği bisikletine motor taktıran İbrahim Eşkin görenleri şaşırtıyor. Çocukluğundan beri bisiklet sevdalısı olan Eşkin, bindiği bisiklete küçük bir motor taktırarak işine gidip geliyor. Torbalı'da bir ilk olan Motor Bisikletle her gün kilometreler yaparak işyerine gidip gelen Eşkin, görenleri şaşırtmaya devam ediyor. 3 ay önce bisikletine motor taktıran Aksiyon Motor işletme sahibi İbrahim Eşkin, 2.5 litre benzin aldığında yaklaşık 100 kilometre yol yaptığını söyledi. Geçtiğimiz yıl bir tane daha yapan Eşkin, bir müşteriye sattığını söyledi. Daha sonra bir tane daha yaptıktan sonra işine gidip geldiğini söyledi.

'2.5 LİTRE BENZİNLE DOYASIYA GEZ'

Aksiyon Motor Sahibi olan İbrahim Eşkin, bisiklet tutkunu olduğunu böyle bir fikrin bir anda aklına geldiğini söyledi. Eşkin, “Bisiklete binmeyi seviyorum, okuduğum bir haber sonrasında görmüştüm aklıma takıldı. Araştırma yaparak bisiklet motor taktım. Tüm işçilik bakım onarımını ben yaptım. Bir haftalık zamanımı aldı. Her gün işime rahat gidip geliyorum, gezmeye gitmezsem haftada 2.5 litre benzin harcıyorum çok ekonomik. Görenleri de şaşırtıyorum. Hemen yanıma yaklaşıp, bisikletimi inceliyorlar. Bunu nasıl yaptığımı soruyorlar.” dedi.

'TALEP OLDUKÇA FAZLA'

Görenleri şaşırtmaya devam eden İbrahim Eşkin, talep gelmesi halinde müşterilere motorlu bisiklet yapabileceğini söyledi. Eşkin, “Geçtiğimiz ay bir tane yapıp müşterimize sattık. Şimdi yaptığım motorlu bisiklet ilgi görüyor. Herkes böyle bir araca binmek istiyor. Ayrıca elektrikli bisikletlerden kat kat tasarruflu. Gençlerin ilgisini çeken bu araç kısa bir süre içerisinde yapılıp talipli kişiye verile bilir. Şimdilerde kendi moto bisikletimle çarşıyı dolaşıyorum, benzin çok gitmediği için tutuldu. Herkes terci etmeye başladı” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber