İmamlar rakip tanımıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2006 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağrı'nın Hamur İlçe Müftülüğü tarafından kurulan futbol takımı rakip tanımıyor. Takım kaptanlığını İlçe Müftüsü Uğur Kocabaş'ın yaptığı futbol takımı, şu ana kadar oynadığı tüm karşılaşmaları kazandı.

Geçtiğimiz aylarda Hamur Müftüsü Uğur Kocabaş tarafından kurulan Müftülük Futbol Takımı, kısa sürede kendinden söz ettirmeyi başardı. Oynadığı 8 müsabakayı da kazanan imamlar, giydikleri şortlarla da dikkatleri üzerlerinde topluyor. Son olarak Ağrı'da özel bir halı sahada Hamur Osman Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri ile maç yapan Müftülük Futbol takımı, bu maçı 9-5 kazandı. Maçta öğretmenler eşofmanlarla mücadele ederken, müftülük takımı şortlu formalarla mücadele etti.

Amaçlarının gençlere her konuda örnek olmak ve kahve köşelerinden uzaklaştırmak olduğunu belirten Hamur İlçe Müftüsü Uğur Kocabaş, bu nedenle futbol takımı kurduklarını söyledi. İnsanlarla en iyi bu şekilde diyalog sağladıklarını kaydeden Kocabaş, "İnsanlar arasındaki diyalogu sağlamak için spor uluslararası bir dil haline geldi. Bu nedenle müftülüğü görevinin sadece din hizmeti olmadığını spor da dahil olmak üzere her konuda faaliyet içinde olduğumuzu göstermek adına böyle bir takım kurduk. İyi bir takımımız var. Şuana kadar yenilmedik. Gençlerimizi bir saatte olsa kahve köşelerinden kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber