Polis amcalardan okula yeni başlayan minik öğrencilere hediye

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Hanımçeşme İlköğretim Okulu'na giderek okula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerini dağıttılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis amcalardan okula yeni başlayan minik öğrencilere hediye

2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilköğretim 1. sınıf öğrencilerinin okula başlama heyecanına ortak olan Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, çocukların okula uyumlarını desteklemek ve alışma süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda ilçe merkezinde bulunan Hanımçeşme İlköğretim Okulunu ziyaret eden görevliler, hazırlamış oldukları kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerini minik öğrencilere dağıttılar.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Temel, yeni eğitim öğretim yılının huzur ve güven ortamında geçmesi için önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da her türlü asayiş ve trafik tedbirlerinin alındığını söyledi. Temel, diğer kurumlar ile birlikte koordineli olarak çalışmaların yürütüldüğünü belirterek "Her şey geleceğimiz çocuklarımız için" diyerek tüm öğretmenlere ve öğrencilere başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber