Tunus ve Yemen heyeti Keçiören'de

Keçiören Belediyesi, yenilikçi uygulamalarıyla sadece yurt içinden değil, yurt dışından da birçok belediyeye örnek oluyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tunus ve Yemen heyeti Keçiören'de

Keçiören Belediyesi, yenilikçi uygulamalarıyla sadece yurt içinden değil, yurt dışından da birçok belediyeye örnek oluyor. Tunus ve Yemen'den gelen yerel yönetim temsilcileri heyeti, Keçiören Belediyesi'nin proje ve faaliyetlerini yerinde inceledi.

Keçiören Belediyesi'nin tecrübelerinden faydalanmak ve projelerini yerinde görmek için Tunus ve Yemen'den gelen 30 kişilik heyet, Keçiören'de incelemelerde bulundu. Heyet temsilcileri, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın çalışmalarının örnek teşkil edecek nitelikte olduğunu dile getirdi. Heyete mihmandarlık yapan Keçiören Belediyesi yetkilileri ise 850 bin nüfusuyla Keçiören’in Türkiye’nin en büyük ilçesi olduğuna dikkat çekti. Keçiören Belediyesi’nin yurtdışından birçok belediye ile kardeş şehir olduğunu hatırlatan yetkililer, belediyeler arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine işaret etti. Karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinin belediyeler açısından kazanım olduğunu kaydeden yetkililer, bu tür heyet gezilerinin de paylaşımı güçlendirdiğini dile getirdiler.

Tunus ve Yemen heyeti, Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi, Yonca Yaşam Merkezi, Aqua Park, Deniz Dünyası ve Estergon Kalesi'ni ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber