Telefon dolandırıcılığı iddiasına gözaltı

Kendisini savcı ve emniyet yetkilisi olarak tanıtıp çeşitli suçlamalar yönelterek 79 bin liralık dolandırıcılık yaptığı iddia edilen F.G., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2013 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Telefon dolandırıcılığı iddiasına gözaltı

ADIYAMAN'da, telefonla aradığı A.M.G.ve S.B.'ye kendisini savcı ve emniyet yetkilisi olarak tanıtıp çeşitli suçlamalar yönelterek 79 bin liralık dolandırıcılık yaptığı iddia edilen F.G., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Adıyaman'da yaşayan A.M.G. ve S.B. isimli kişileri arayan ve kendisini çeşitli kimliklerle tanıtan F.G., aradığı 2 kişiye PKK terör örgütünün hesaplarına bloke koyduğunu ve belirtilen hesaba para yatırılmasını istedi. F.G.'nin söylediklerine inanan A.M.G. 19 bin, S.B. ise 60 lirayı belirtilen hesaba yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan 2 kişi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan ve paraların yatırıldığı hesapları inceleyen polisler, şüphelinin F.G. olduğunu saptadı. Şüpheli F.G.'nin otomobille Adıyaman'a geldiğini belirleyen polisler, Adıyaman - Şanlıurfa karayolunda uygulama noktası oluşturdu. Uygulama noktasına gelen plakası belirtilmeyen otomobili durduran ekipler, F.G.'yi gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen F.G., işlemlerinin tamamlanmasına ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber