10 gün arayla iki kez evi terkeden 13 yaşındaki gamze yine kayıp

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde oturan ve bir süre önce 17 yaşındaki kız arkadaşıyla bir hafta ortadan kaybolduktan sonra evine dönen 13 yaşındaki Gamze Bozkurt yeniden kayıplara karıştı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Eylül 2013 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
10 gün arayla iki kez evi terkeden 13 yaşındaki gamze yine kayıp

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde oturan ve bir süre önce 17 yaşındaki kız arkadaşıyla bir hafta ortadan kaybolduktan sonra evine dönen 13 yaşındaki Gamze Bozkurt yeniden kayıplara karıştı. Ailesinin bulunması için polise başvurduğu Gamze'nin eve daha önce ortadan kayboluşunda anlattıklarını dinleyen polis araştırma başlattı.

Darıca İlçesi'nde anne ve babasıyla birlikte yaşayan ortaokul öğrencisi Gamze Bozkurt aynı, arkadaşı olduğu belirtilen Melek Kazan ile birlikte 10 gün önce ortadan kayboldu. Aradan geçen 7 günün ardından tek başına evine dönen Gamze Bozkurt, ailesine kız arkadaşı ile birlikte 7 gün boyunca İzmit'te bir oto galerisinde kaldıklarını, kendisinin yaşı küçük diye eve gönderdiklerini anlattı. Ancak iki gün sonra genç kız yeniden evi terketti. Kızlarının bulunması için polise başvuran ve daha önce anlattıklarını da polise bildiren Gamze'nin annesi Aliye Bozkurt, ŞÖYLE DEDİ:

"Gamze, bir hafta sonra eve geldiğinde arkadaşı Melek ile birlikte Kocaeli'deki oto galericileri sitesindeki bir işyerinde kaldıklarını söyledi. 7 günün ardından yaşının küçük olması nedeniyle kendisinin bırakıldığını ancak arkadaşının orada kaldığını belirtti. Tüm bunlarla birlikte henüz kavuştuğumuz kızımız aradan geçen 2 günün ardından yeniden kayıplara karıştı."

Baba Orhan Bozkurt ise geçtiğimiz cuma günü eşi ve kızıyla birlikte polise ifade verip saat 01.00 sıralarında karakoldan ayrıldıktan sonra Gamze'nin yanlarından uzaklaşarak tekrar kaybolduğunu söyledi. Kızlarının kaybolduğunun ertesi günü Melek Kazan'ın annesinin kendilerini arayarak, kızının yanlarında olduğunu, birlikte halk otobüsüne bindirdiklerini söylediğini de ifade eden Orhan Bozkurt, Melek adlı genç kızın ailesinden de şikayetçi oldu. Genç kızlardan ikinci kayboluşlarının ardından 5 gündür haber alınamadığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber