Başbakan sevgisini çocuklarının isminde yaşatacak

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan Sefa Ağırbaş, oğluna Recep Tayyip ismini verdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan sevgisini çocuklarının isminde yaşatacak

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan Sefa Ağırbaş, oğluna Recep Tayyip ismini verdi. Başbakan Erdoğan hayranı olan Ağırbaş, bir oğlu daha olursa ona da Erdoğan ismini verecek.

Bozdoğan'a bağlı Kılavuzlar köyünde ikamet eden Sefa Ağırba, üç çocuktan sonra dünyaya gelen biri kız, diğeri erkek ikiz çocuklarından erkek olanının adını Recep Tayyip koydu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a karşı büyük bir sevgi besleyen Ağırbaş, bir oğlunun daha olması halinde ona da Erdoğan ismini vermeye hedefliyor. Ağırbaş, 18 aylık olan oğlu Recep Tayyip'i Kasım ayında Aydın'a gelmesi beklenen Başbakan Erdoğan ile buluşturmaya hazırlanıyor.

BAŞBAKAN'I EVİNE DAVET ETTİ

Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Sefa Ağırbaş, "Başbakanımızın sözünü tuttuk. Üç çocuğum okula devam ederken sonradan ikiz çocuklarımız oldu. Kızımın adını Kevser, oğlumun adını Recep Tayyip koydum. Başbakanımız ülkemiz adına önemli işler yapıyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gelmiş geçmiş en büyük ve becerikli başbakan olarak gönlümüzde taht kurdu. Bu nedenle çocuğumun adını Recep Tayyip koydum. İleride bir erkek evladım olursa, onun adını da Erdoğan koymayı düşünüyorum. Başbakanımız, Kasım ayı içinde Aydın'a gelecekmiş. Belki kendisi ile görüşme fırsatımız olur. Bizleri de ziyaret ederse Başbakanımızı evimde ağırlamaktan onur duyarım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber