Eylemciyi yaralayan şüpheli yakalandı

Maltepe’de eylem sırasında M.A.’yı silahla yaraladığı öne sürülen şüpheli yakalandı. Gülsuyu Mahallesi’nde dün yapılan eylem sırasında gösterici bir grup ile yoldan geçen bir şahıs arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eylemciyi yaralayan şüpheli yakalandı

Maltepe’de eylem sırasında M.A.’yı silahla yaraladığı öne sürülen şüpheli yakalandı.

Gülsuyu Mahallesi’nde dün yapılan eylem sırasında gösterici bir grup ile yoldan geçen bir şahıs arasında başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü. Çıkan kavga sonucu alkollü olduğu ileri sürülen A.T. (38) eylemcilerden M.A’yı tabancayla yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralı hastaneye sevk edilirken bölgeye sevk edilen polis ekipleri olayın failinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından saldırganın kimliğini tespit eden Maltepe İlçe Önleyici Büro Amirliği ekipleri şüpheliyi evinde gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde ve evde yapılan aramalarda 2 adet 9 mm tabanca, 1 adet 7.65 mm tabanca ve 1 adet av tüfeğine el konuldu. Yapılan operasyona Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Yakalanan A.T, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

“ALKOLLÜYDÜM, TARTIŞMA ÇIKTI, ATEŞ ETTİM"

Emniyette ön ifadesi alınan A.T., olay günü alkollü olduğunu ve tartıştıkları eylemcilerin üzerine yürüdüğünü ileri sürdü. A.T.’nin, “Alkollüydüm. Tartışma çıktı, ateş ettim" dediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber