NEÜ Rektörü Prof. Dr. Kılıç: Hükümetimizin takdiri

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Kılıç, Nevşehir Üniversitesinin adının Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak değiştirilmesinin hükümetin takdiri olduğunu belirterek, saygıyla karşıladıklarını söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2013 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Kılıç: Hükümetimizin takdiri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Demokratikleşme Paketi" kapsamında NEÜ'nün isminin Hacı Bektaş Veli olarak değiştirilmesi kararı ile ilgili yazılı açıklama yapan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitelerini, kurulduğu 17 Mayıs 2007 tarihinden bu yana gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.

Yeni süreçte de üniversitelerinin tanıtımı için çabalarının devam edeceğini kaydeden Kılıç, "Yeni adımızla bundan sonra da üniversitemizi tanıtmaya, bilim üretmeye ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz. Nevşehir Üniversitesinin adının Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak değiştirilmesi hükümetimizin takdiridir. Saygıyla karşılıyoruz. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi adının hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber