Zimmet suçundan tutuklu genel sekreter, parayı ilişkisi olan kadının hesabına yatırmış

BOLU Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüttüğü sırada zimmetine 833 bin lira geçirdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Ramazan Güzel, bu paranın 600 bin lirasını, ilişki yaşadığı Pınar S.'nin hesabına yatırdığını ileri sürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ekim 2013 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zimmet suçundan tutuklu genel sekreter, parayı ilişkisi olan kadının hesabına yatırmış

Aynı davada tutuksuz yargılanan ve bankada 360 bin lirası bloke edilen Pınar S. ise hesabına 60 bin lira yatıran Ramazan E. ile cinsel ilişki yaşadığını söyledi.

Görevi sırasında zimmetine para geçirdiği iddiasıyla geçen mart ayında tutuklanan Ramazan Güzel, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada bugün hakim önüne çıktı. Savunmasında, 2012 yılında yeni yönetimin seçilmesinin ardından üzerinde baskı oluştuğunu ve bu sırada Pınar S. ile tanıştığını anlatan Ramazan Güzel, kendisinden para isteyen kadına kurumun hesabından belli aralıklarla para çekerek gönderdiğini söyledi. Ramazan Güzel, şöyle dedi:

"Parayı kurumdan aldığımı ona söylemedim. Arkadaşlardan aldığımı söyledim. Usulsüz işlerden para aldığımı söylemedim. Ben 300-400 bin lira olduğunu biliyordum, 800 bin liraya çıkmış. Para çektiğimden başkanın haberi var. Ancak kendi zimmetime geçirdiğimi bilmiyordu. Bana karşı hiç denetim yapmadılar. Denetim olsaydı bu işi yapmazdım. Tek başıma para çekme yetkim yok. Çoğunu internetten olmak üzere başkanın kaşeli imzasını kullanarak yaptım. Başka kadınlara para harcamadım."

Tutuksuz yargılanan Pınar S. ise hesabına yatırılan paranın 600 bin lira olmadığını, Ramazan Güzel'in kendisinden intikam almak için bu iddiada bulunduğunu ileri sürdü. Ramazan Güzel'in başka kadınlarla da ilişkisinin olduğunu iddia eden Pınar S., "Kendisiyle gönül birlikteliğim olmadı. Ama cinsel birlikteliğimiz oldu. Bana 60 bin lira civarında para vermiştir" dedi. Hakimin, hesabında 360 bin liranın bloke edildiğini sorması üzerine de Pınar S., "Hesabımda bulunan 360 bin lira daha önce kendime ait olan işyerinin satışı ve sattığım arabalardan elde edilen kazançla sağlanmıştır. Bu paranın Ramazan Güzel'in verdiği paralarla ilgisi yoktur" diye konuştu.

Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber