Manisa'da Ak Parti'den ilk adaylık başvurusu Mersinli'den

Manisa'da yeni kurulan Yunus Emre ilçesine belediye başkan aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu Eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2013 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa'da Ak Parti'den ilk adaylık başvurusu Mersinli'den

Berk Mersinli'nin AK Parti İl Binası'nda yaptığı aday adaylığı resmi başvurusuna AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel ve çok sayıda partili katıldı. Mersinli için düzenlenen resmi başvuru toplantısına Mersinli'yi eşi İlkşen Mersinli, çocukları Arın, Asrın ve babası Tahir Mersinli de yalnız bırakmadı. Manisa il genelinde ilk resmi başvuruyu Mersinli'nin yaptığını söyleyen AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel, "Genel Merkezimizin kararıyla aday adaylık resmi başvuruları 1-31 Ekim tarihleri arasındadır. Berk Mersinli ile geçmişte de çalıştığımız için kendisini çok iyi tanıyorum. Teşkilatın içinde bir insanın aday adaylığı için başvuru yapması beni çok mutlu ediyor. Manisa'mıza ve Yunus Emre ilçemize hayırlı olmasını diliyor başarılarının devamını temenni ediyorum. Bu aday adaylığı başvurusunu kabul ediyorum." dedi.

Yüksel'in ardından konuşan Mersinli ise, 12 yıldır AK Parti'de siyaset yaptığını hatırlatarak, aday adaylığı sürecinde çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Mersinli, "Eğer ki aday olmazsak ailemin, arkadaşlarımın ve partimin huzurunda önümü ilikler bir nefer olarak her türlü desteği sağlayarak yolumuza devam ederiz. Attığımız adımların Manisa'mıza ve Yunus Emre İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Berk Mersinli, belediye başkan aday adaylığı için başvuru dosyasını imzalamasının ardından AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel 'e teslim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber