Tire'de kaçak ete zabıta engeli

İzmir’in Tire İlçesi'nde kaçak kesim yaptığı tespit edilen bir kişinin yaklaşık 300 kg etine belediye ekipleri tarafından el konuldu.Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede vatandaşların sağlığını tehdit eden her türlü olumsuzlukla mücadele etmeye devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2013 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tire'de kaçak ete zabıta engeli

İzmir'in Tire İlçesi'nde kaçak kesim yaptığı tespit edilen bir kişinin yaklaşık 300 kg etine belediye ekipleri tarafından el konuldu.Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede vatandaşların sağlığını tehdit eden her türlü olumsuzlukla mücadele etmeye devam ediyor. Tire Belediyesi Zabıta ekipleri geçtiğimiz hafta yaptıkları rutin denetimlerde bir şahsın kaçak kesim yaptığını tespit etti. Usulsüz kesilen ve halk sağlığını tehdit eden yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki ete belediye veteriner hekimleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından el kondu. Tire Belediyesi Mezbahası'ndaki soğuk hava deposunda muhafaza edilen etler yapılan tahlil ve tetkikler neticesinde gömülerek imha edildi.

Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Albaş, "Halkımızı sağlıksız ve yasadışı koşullarda elde edilen etler konusunda uyarıyoruz. Vatandaşlarımız şüphelendikleri ve bilmedikleri yerlerden et ve et ürünleri almamalı" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber