Denizli'de yetiştirme yurdunda kalan iki genç evlendi

Denizli'de 17 yıl yetiştirme yurdunda kalan ve 3 yıl önce birbirleriyle tanışan iki genç, dünya evine girdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2013 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizli'de yetiştirme yurdunda kalan iki genç evlendi

Denizli'de 17 yıl yetiştirme yurdunda kalan ve 3 yıl önce birbirleriyle tanışan iki genç, dünya evine girdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan Fatma Kahraman (20) ile Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan Görkem Taşatan (22), üç yıllık arkadaşlığın ardından evlenme kararı aldı.

Çift için, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneğinin işbirliği ile düğün yapıldı.

Denizli Adliyesi'nde memur olarak görev yapan Görkem Taşatan, kendisi gibi yetiştirme yurdunda büyüyen Fatma Kahraman ile Ankara yolu üzerindeki bir düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi. Düğünde çifti yetiştirme yurdundan arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenimine devam eden gelin Fatma Kahraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı çocuk yurdunda büyüdüklerini ve üç yıl önce okullar arası düzenlenen bir judo maçında tanışarak bu mutlu güne kadar geldiklerini söyledi.

Damat Görkem Taşatan ise çok heyecanlı olduğunu belirterek destek veren herkese teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa İlik, gençlerin 17 yıl koruma altındaki yetiştirme yurtlarında kaldıklarını beilrterek, "Burada tanışan gençlerin kendi aralarında aldıkları karara biz de nikah şahitliği yaparak destek verdik. Umarım bir ömür boyu bu mutlulukları devam eder" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber