Balıkesirliler Karabağ'ı çok seviyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı Balıkesirliler Derneği’nin bayramlaşma törenine katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2013 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balıkesirliler Karabağ'ı çok seviyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı Balıkesirliler Derneği'nin bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Karabağ'ı oldukça sıcak karşılayan Balıkesirliler "Her zaman seninle birlikteyiz. Seni çok seviyoruz" dediler.

Muhittin Erener Mahallesi'ndeki Balıkesirliler derneğinde vatandaşlarıyla bir araya gelen Başkan Karabağ alkışlarla karşılandı. Balıkesirlilerin kendinde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Karabağ kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Bayramlaşma törenine Muhittin Erener Mahalle Muhtarı Yılmaz Güngör ile Bayraklı Öz Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Erdoğan Bayındır da konuk oldu.

Balıkesir Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz'in de Başkan Karabağ'a selamları olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Uzun, "Başkanımız sağ olsun biz derneklere olan ilgisinden öte bir de bizlerin doğup büyüdüğü topraklara oraların belediyelerine de desteklerini sürdürüyor. Destekleri sayesinde Dündar Başkan da faydalandı. Biz de burada Balıkesirliler olarak onun arkasındayız" dedi.

'ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ'

Balıkesirlilerin yeni lokal binası konusunda yardımcı olacaklarını dile getiren Başkan Karabağ, "Sivaslılar bunu başardı. Bir dahaki bayramda sizleri de yeni binanızda görmek isteriz. Daha geniş ve ferah bir ortamda üyelerin düğünlerinin kutlamalarının yapılabileceği bir lokale elimizden geldiğince katkı koymaya hazırız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber