Kokaini buzdolabına sakladılar

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Avrupa’dan Türkiye’ye kokain getiren bir şebekeye operasyon düzenledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2013 12:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kokaini buzdolabına sakladılar

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Avrupa'dan Türkiye'ye kokain getiren bir şebekeye operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda, 11 kilo 300 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Hollanda'dan Türkiye'ye uyuşturucu getiren bir şebekeyi takibe aldı. Beş ay süren teknik ve fiziki takipte, şebekenin İstanbul'a getirilen uyuşturucuları satmak için anlaşılan kişilere teslim etmeye hazırlandığı belirlendi. Esenyurt'ta bir otoparkta teslimat yapılırken, narkotik ekipleri operasyon düzenledi. Yapılan baskınla 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.

Narkotik ekipleri, uyuşturucunun ele geçirilmesiyle daha önce belirlenen adreslere de eş zamanlı baskın düzenledi. Adreslerde arama yapan ekipler, bir evdeki buzdolabının buzluk kısmında 4 kilo 550 gram kokain ele geçirdi. Buzluktaki kokainin bulunma anları polis kameralarına da yansıdı.

Toplam 11 kilo 300 gram kokain ele geçirilen operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar emniyetteki işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden 5'inin tutuklandığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber