TVTED'ten, İl Milli Eğitim Müdürü Selamet'e teşekkür

Teknoloji ve Tasarım Eğitimcileri Derneği (TVTED), İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'e destek ve katkılarından ötürü teşekkür etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2013 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TVTED'ten, İl Milli Eğitim Müdürü Selamet'e teşekkür

TVTED 'den yapılan yazılı açıklamada, 2012 yılı Haziran ayında bir grup Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni tarafından Adana'da kurularak ulusal düzeyde hizmet veren ve 61 ilde aktif olarak çalışan derneğin, bugüne kadar geçen süreç içerisinde eğitim adına geliştirdiği proje ve çalışmalara destek ve katkı sunan Adana İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'e teşekkür edildi.

Ayrıca, 450 öğretmen ile birlikte düzenlenen bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Selamet'in de katılarak öğretmenleri motive edip, her projede yanlarında olacağı ve destekleyeceğinin sözünü verdiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Türkiye'de ilk kez bir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Şimdi Düşünme Zamanı Adana - 2013" sergisi sürecinde; M1 Merkez AVM'de sergi hazırlığı yaparak, masa taşıyan öğretmenlerimizin yanına gelen İl Milli Eğitim Müdürü Selamet, bizlere yardım edip, 2 günlük hafta sonu program boyunca bir an olsun sergiden ayrılmayarak, sergide yer alan öğrenci ve öğretmenler ile tek tek ilgilenip, sergiye ev sahipliği yapmıştır. İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Selamet, aynı zamanda, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEGITEK) tarafından koordine edilen iTEC (Innovative Technologies for an Engaging Classroom) projesinde Türkiye'nin ilk yerel eğitimlerini düzenlemiş, iNOPAC (Innovation and Patent Club) gibi Türkiye'nin temel eğitim düzeyindeki ilk sivil toplum kültürü yapılandırma projesine de liderlik etmiştir.

TEDxTepebağED gibi Türkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki ilk TEDx etkinliği lisansının alınmasına vesile olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Selamet, Türkiye'nin 2. ED (Eğitim) TEDx etkinliğinin de ev sahipliğini yapacaktır.

"Geleceği Tasarla, Dünya'yı Değiştir" diyen bizim gibi hayalperestlere güç veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Selamet'e her türlü destek ve katkılarından dolayı Teknoloji ve Tasarım Eğitimcileri Derneği Yönetim Kurulu olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber