Temizlik işçisi polis çıktı

Kapkaç yaptı şipşak yakalandı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 23 Ekim 2013 16:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Temizlik işçisi polis çıktı

Adana'da annesi ile birlikte yürüyen Ayşen Cantürk'ün içinde 600 lira bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle alarak kaçtıktan 20 dakika sonra yakalanan Kemal Kocatepe (26) adliyeye sevk edildi. Kapkaç olduktan kısa bir süre sonra zanlıyı yakalayan polise teşekkür eden Cantürk, "Yardım çığlığımın ardından sokak bir anda polis doldu. Temizlik işçisi sandığım kişi bile polis çıktı" dedi.

Kapkaç olayı saat 22.45 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi Fatih Terim Sokak'ta meydana geldi. Annesi ile birlikte eve giden Ayşen Cantürk'e arkadan yaklaşan Kemal Kocatürk, çantasını alarak kaçtı. Kadının yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar 155'i ararken polis kısa sürede olaya müdahale etti. Zanlı, Güven Timi ve yunus ekiplerinin kaçacağı noktaları tuttuğunu görünce çareyi bulunan bir iş merkezinin depo bölümünün girişindeki boş karton kutuların arkasına saklanmakta buldu.

Bölgeyi didik didik arayan polis, zanlıyı saklandığı yerde yakalayarak gözaltına adlı. 2 tane suç kaydı olduğu öğrenilen Kocatürk emniyete götürülürken, çantası teslim edilen olayın ardından kısa sürede sokakta onlarca polis gördüğünü belirterek, "Yardım çığlığımın ardından sokak bir anda polis doldu. Sanki Adana'daki tüm polisler sokağa dolmuştu. Temizlik işçisi sandığım kişi bile polis çıktı. İnanın bir Türk vatandaşı olarak tüylerim diken diken oldu. Bundan sonra kim polis teşkilatı hakkında bir şey söylerse karşısında beni bulur" dedi. Zanlı, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber