Sivas, kompleks park ve yeşil alanlarıyla göz kamaştırıyor

Sivas Belediyesi, Sivas halkının sosyal yaşantısını zenginleştirmek ve yaşam kalitesini artırmak amacı hizmetlerine devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2013 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sivas, kompleks park ve yeşil alanlarıyla göz kamaştırıyor

Daha yeşil bir Sivas' sloganıyla şehirdeki yeşillendirme çalışmalarını son dört yılda 2.5 kat artıran Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, beraberinde başkan yardımcıları Cafer Çongar, Mehmet Muaz Uzun ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Kurtderesi Vadi Park'ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, iki hafta içinde açılış yapacaklarını belirterek ; "Burayı geçtiğimiz günlerde basınla birlikte gezmiş ve kısa bir tanıtım yapmıştık. Ama günden bu güne dahi değiştiğini görüntüleri izleyince halkımızda görecektir. Kamelyaların montajı başladı. İhaleyi alan firma Balıkesir'den bir firma, en uygun fiyatı veren firmaya veriyoruz işi, bizim tercihimizle olmuyor. Bu firma Özbelsan'dan daha uygun bir fiyat vermiş, belediyenin lehine bir durumdur. Arkadaşlar getirdiler montajını yapıyorlar. 30 bin metrekare alan tamamlanmış durumda tuvaletler ve bekçi kulübesinin üstü kapanmış durumda. Burada ışıklandırmalar da var, kamelyalarla bu sene piknik yaptıracağız inşallah. 10-15 güne kadar burayla ilgili bir açılış planladık. Görmeyen muhtarlarımız da görmüş oldular. Paşafabrikası formatı devam edecek burada." Dedi.

Kızılırmak Projesi'ne de değinen Başkan Ürgüp; "20-25 yıllık bir tasarımdır. Plan olmayınca bir şey olmuyor. Ben plancı bir belediyecilik yapmaya gayret gösteriyorum. O projeyi dikkatli izlediğinizde göreceksiniz, orada 30 tane alt birim var" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber