Müdür eşinden kan bağışına anlamlı destek

Türk Kızılay'ının Milas'ta yürüttüğü iki günlük kan bağışı kampanyasına, Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın'ın eşi Habibe Yalçın'da destek verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2013 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müdür eşinden kan bağışına anlamlı destek

Türk Kızılay'ının Milas'ta yürüttüğü iki günlük kan bağışı kampanyasına, Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın'ın eşi Habibe Yalçın'da destek verdi.

Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyaları devam ediyor. Kızılay yetkilileri bağış kapsamında Milas'a gelerek ikin gün boyunca vatandaşların başvurularını kabul etti. Milas Kaymakamlık Binası önünde ve Milas Özel Ümit Koleji'nde gerçekleştirilen kampanyada toplam 70 bağışçıya ulaşıldı. Kan bağışı kampanyasına destek verenlerin arasında İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın'ın eşi Habibe Yalçın'da vardı. Kan vermenin hayat vermek olduğunu ifade eden Habibe Yalçın, vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını istedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi'nde görevli Doktor Ruhi Gündüz, Milas'ın kan bağışçısı sayısı bakımından bölgede 1. sırada yer aldığını söyledi. Bağış yapan vatandaşlara, Milas Özel Ümit Koleji yöneticilerine ve Habibe Yalçın'a teşekkür eden Gündüz, yürüttükleri kampanyalar ile bağışçı sayısını artırarak sürekli kan bağışçısı oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Milas Özel Ümit Koleji kan bağışı kampanyasında ciddi bir sosyal sorumluluk örneği gösterdi. Kampanya kapsamında öğrenci velilerine ve vatandaşlara ulaşan kolej yöneticileri bağışçı sayısını arttırdı. Düzenli olarak Kızılay'ın kampanyalarına destek olduklarını ifade eden Milas Özel Ümit Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Murat Dilek, "Kızılay etkinlikleri kapsamında düzenlenen bağışlara okul olarak destek vermek istedik. Bu bağlamda ilk önce öğrencilerimizi konu hakkında bilgilendirdik. Daha sonra öğrenci velilerimize ve onların yardımıyla diğer vatandaşlara gerek telefonla gerekse onlara bilgi pusulaları göndererek onları kan bağışı yapmaya davet ettik. Bu şekilde okulumuzda kan bağışı kabul eden görevlilerle onları bir araya getirdik. Tüm bağışçıları kutlayarak onlara okulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber