Gezici Başkanlık Ergenekon Mahallesinde

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili gezici başkanlık ofisi uygulamasının üçüncü turunda Ergenekon Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2013 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gezici Başkanlık Ergenekon Mahallesinde

Vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları bizzat kendilerinden dinlemek ve yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yürütmeyi hedefleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gezici başkanlık ofisi uygulaması ile her gün bir mahallede oluşturulan başkanlık makamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.

Ziyarette mahalle sakinleri adına konuşma yapan Ergenekon Mahallesi Muhtarı Sebahattin Çorbacı, "Gezici Başkanlık Ofisini burada devam ettiriyorsunuz. Mahalleliler adına sayın Başkanım size çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizin sorunlarına gelecek olursak, fazla bir sorunumuz yok sizinde bildiğiniz gibi 100 Evler aynı şekilde, sorunumuz devam ediyor. Diğer geriye kalanlar Askeri Lojmanlar, Polis Lojmanları ve Kardemir Lojmanları olmak üzere Devlet Kurum ve Kuruluşları olmak üzere zaten buraların bakım ve temizlikleri Belediyemiz tarafından karşılanmakta ve yapılmaktadır. Dereevler bölgemizde yeni imara göre projeler gerçekleştirilmiş olup buralarında en kısa zamanda yapılacağını biliyoruz. Başkada mahallemizde önemli bir sıkıntımız yok. Sizlere çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Vergili,4,5 yıl içersinde iyi bir şeyler yapıldığına inandıklarını söyleyerek, "Normalde Karabük gibi bir şehirde yapabileceğimiz işlerin çok çok üzerinde işler yaptık. Şu anda bu şehrin her yeri kazıldı hatta iki kere kazıldı,doğalgaz ve su ile ilgili. Su ile ilgili yüzde 75 kazıldı, doğalgazla ilgili yüz 100 kazıldı. Toplamda 650 bin ton asfalt gitti. Burada 5-6 tane vilayet Kastamonu, Bartın, Çankırı, Bolu, Zonguldak eğer bu kadar asfalt kullandıysa ben bu işi yapmam. Zor oldu ama güzel bir şey de olduğuna inanıyorum" dedi.

Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında yarın 5000 evler 75. Yıl Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber