Türkiye Judo Federasyonundan Rektör Uysal'a ziyaret

Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal ile As Başkanı Ercan Selçuk Karabük Üniversitesi Rektörü (KBÜ) Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ziyaret ettiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2013 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye Judo Federasyonundan Rektör Uysal'a ziyaret

Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal ile As Başkanı Ercan Selçuk Karabük Üniversitesi Rektörü (KBÜ) Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal ile As Başkanı Ercan Selçuk'a KBÜ Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Temel Çakıroğlu ve Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şakir Bezci de eşlik etti.

Kendilerini üniversitelerinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, " Karabük Üniversitesi her alanda olduğu gibi spora ve sporcuya büyük önem vermekte ve bu doğrultuda da büyük yatırımlar yapmaktadır. İsteğimiz bu yatırımları öğrencilerimizin en verimle şekilde kullanarak geleceğimizin şampiyonlarının buradan çıkması. Ülkemizin geleceği olan gençlerimize hizmet için buradayız. Yatırımlarımızı yaparken de en önemli önceliğimiz kullanıcılarına 7/24 hizmet vermesidir. Bir yandan sportif faaliyetlerin alt yapısını oluştururken diğer yandan da bugünün geçleri ve geleceğin gençleri olacak bugünün çocuklarını spor sevgisiyle yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda Üniversitemiz bu yıl Üstün Yetenekliler Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinde diğer yıllardan farklı olarak bir yeniliğe daha imza atarak üstün yetenekli çocuklarımızı spor, görsel sanatlar ve müzik olmak üzere üç farklı alanda eğitimi için performans sınavları yaptık. İnanıyorum ki bu çalışmalarımız neticesinde geleceğin şampiyonlarını yetiştireceğiz." dedi.

Gerçekleştirilen kısa sohbetin sonunda Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal Rektöre hediye takdim ederek Üniversitenin botanik bahçesine ağaç dikti.

Kampüs alanını gezen Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal'da, "Gördük ki burada Rektörümüzün öncülüğünde ülkemiz ve spor adına büyük yatırımlar yapılıyor. Federasyon olarak bizlere düşen görev ise var olan bu yatırımların en iyi şekilde kullanılmasını sağlamak. Bunun içinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Üniversitemize öncelikle en kısa sürede bir judo minderi gönderiyoruz. Federasyonumuz tarafından gerçekleştirilecek olan 2014 yılı 'Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın Karabük Üniversitesi'nde gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmaları başlatacağız. Ben Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a spora ve sporcuya verdiği değerden dolayı bir kez daha şahsım ve federasyonum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber