PAÜ İletişim Fakültesi açıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İletişim Fakültesi, düzenlenen törenle öğretime başladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2013 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İletişim Fakültesi, düzenlenen törenle öğretime başladı.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, iletişimin çok anlamlı ve bu dönemde olmazsa olmaz bir kelime olduğunu belirtti.

Bağcı, fakültenin geleceğini şekillendirmek için önemli çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, "Bunun için saatlerce süren toplantılar yapmaya devam ediyoruz. Gelecek dönemlerde fakültemiz bir çınar gibi büyüyerek dünya üniversitesi olma yolunda ilerleyecektir" dedi.

PAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu da iletişimin yeni dünyada en önemli araç olduğunu vurguladı.

Dört bölümden oluşan fakültede bu yıl "Halkla İlişkiler ve Tanıtım" bölümüne öğrenci alımıyla öğretimin başladığına işaret eden Karaosmanoğlu, "Çok dinamik ve her sektörde ihtiyaç duyulan kişilerin yetişeceği bu fakültemizin tohumunu ekmiş olduk. Denizli yerelinde olduğu gibi hem Türkiye hem de üniversitemiz için çok önemli bir fakülteyi açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa zamanda tohumumuz büyüyerek ağaç olacak, çiçek ve meyve verecek. Ülkemizin, üniversitemizin gelişimine her anlamda katkı koyacak" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından ilk dersi Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Varol verdi.

Açılış törenine, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, dekanlar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

PAÜ'de 2013-2014 akademik yılında ek yerleştirme ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümüne 31 öğrenci kayıt yaptırarak öğrenime başladı.

Fakülte, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Gazetecilik, Radyo-Televizyon ve Sinema ve Yeni Medya olmak üzere dört bölümünden oluşuyor.

Muhabir: SEBAHATDİN ZEYREK, Mustafa Dermencioğlu

Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber