Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Özkan Muş'ta

Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Hacıbey Özkan, Bitlis'te yapılacak olan bir toplantıya katılmak üzere geldiği Muş'ta Memur-Sen İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2013 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyanet-Sen Genel Başkan Vekili Özkan Muş'ta

Diyanet-Sen Genel Başkanı Hacıbey Özkan, Muş'ta Memur-Sen İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Özkan, hak aramanın kutsal olduğunu söyleyerek, Diyanet-Sen olarak din hizmetlerinin önüne çıkan engellerli kaldırmak konusunda söyleyecek sözleri olduğunu kaydetti. Özkan, "Diyanet-Sen olarak bizler ülkemizin geçmişi ile geleceği arasında din hizmetinin önüne çıkan engellerle ilgili söyleyecek sözü olanlarız. Hak kutsaldır, hak aramakta kutsaldır" dedi.

Doğuda bulunan illerde yapılan il divan toplantılarına katıldıklarını kaydeden Özkan, "Yarın Bitlis'te bir toplantımız var. Daha sonra Siirt'e gideceğiz. Siirt ilimizde de il divan toplantısı yapacağız. Bizim maksadımız din hizmetleri önündeki engelleri kaldırmak, mücadele etmek, arkadaşlardan teklif almaktır. Bizler Diyanet İşleri Başkanlığımızla beraber yılda 2 kez gündemli olarak kurum görüşmeleri yapıyoruz" diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 123 bin çalışanı olduğunu belirten Özkan, 19 bin kadronun ise boş olduğunu hatırlattı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın kızlı-erkekli öğrenci evleri ile ilgili açıklamalarına da değinen Özkan, "Bizler sendikacı olarak kimsenin özeline girmek istemiyoruz. Fakat şu da bir gerçektir ki çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım. Ortamlarının uygun olması, eğitime daha güzel hazırlanmalarına katkı sağlar. Belki konu çok fazla abartılmış olabilir. Devletin istihbaratı var. Devlet ne yapıldığını çok iyi bilir ve ona göre tedbir alır" diye konuştu.

Özkan, ziyaretin ardından heyeti ile birlikte Bitlis'e hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber