Trabzon'da intihar girişimi

Trabzon'da boşandığı eşiyle barışmak isteyen şahıs, eski eşinin oturduğu apartmanın 5’inci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2013 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trabzon'da intihar girişimi

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 11.20 sıralarında İnönü Mahallesi'nde bulunan Kuzey Güney Sitesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eşiyle barışma teklifine olumsuz yanıt alan Kürşat Kılıç (40), eski eşinin ikamet ettiği apartmanın 5'inci katına çıkarak intihara kalkıştı.

Kentte bir lisede öğretmenlik yapan İ.B.'nin kendisiyle barışmak istememesinden yakınan Kılıç'ın intihar girişimi nedeniyle polisler güvenlik önlemleri alırken, itfaiye de bina önündeki alanda hava yatağı açtı. Çevredeki evlerde oturanlar ve olay yerinde bulunan pek çok vatandaş ise intihar girişimini merakla izledi.

Kılıç, polis ve olay yerine gelen psikolog doktorun 3 saatlik uğraşı sonucu binadan indirildi. Apartmandan çıkarılan Kılıç, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kılıç'ın polis otosuna götürülürken gazetecilere görüntü vermemek için başını kapatması dikkat çekerken, olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber