Öğrencilerden Zenbilci'ye, 'yurt' teşekkürü

Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendilerine barınma konusunda destek olan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye teşekkür plaketi takdim ettiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2013 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencilerden Zenbilci'ye, 'yurt' teşekkürü

Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendilerine barınma konusunda destek olan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'ye teşekkür plaketi takdim ettiler.

Başkan Zenbilci'yi makamında ziyaret eden öğrenciler, kendilerinin Adana'nın farklı bölgelerinden geldiklerini belirttiler. Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okumanın bir takım zorlukları olduğunu belirten öğrenciler, en başta gidiş geliş gibi ulaşım sorunu yaşadıklarına dikkat çekerek, "Ulaşım sorunuz vardı. Okul müdürümüz bu sorunu çözmek için ilçe milli eğitim müdürümüz ve belediye başkanımızla yaptığı görüşmeler neticesinde bize kalacak yurt kiraladılar. Bu sorunumuzun çözümüne katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi bildirmek için bir plaket takdim ediyoruz" dedi.

Başkan Ahmet Zenbilci'de Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin kendisine sundukları teşekkür plaketinin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Ben ve eşim imam hatip lisesi mezunuyuz. Sarıçam'da imam hatip lisesi öğrencilerinin başarılı olmaları için gerekli desteği sağlamak bize mutluluk verir. Bizim sizlerin başarılı olmasını istiyoruz. Bu nedenle okul müdürümüzün gayretlerine destek oluyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber