'1 şiir 1 yetim'i sevindirecek

Bursa'nın en köklü eğitim kurumlarından olan Nilüfer Eğitim Kurumları, sosyal sorumluluk çalışmaları ile de sektöründe örnek çalışmalara imza atıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2013 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'1 şiir 1 yetim'i sevindirecek

Eğitim sektöründe 30. yılını dolduran Nilüfer Eğitim Kurumları adından söz ettirecek bir çalışmaya daha imza atıyor. Nilüfer Eğitim Kurumları bu kapsamda Yağmur Dergisi ile yetimlere destek olmak için 1 Şiir 1 Yetim "Göklerin Titreyişi" albüm tanıtım programı gerçekleştirecek. Bedirhan Gökçe ve Dursun Ali Erzincan'ın katılımlarıyla renklendireceği programda 1 Şiir 1 Yetim "Göklerin Titreyişi' albümünün satışından sağlanan gelir ile Afrika'da yetimhane açılacak. Yetimler yararına hazırlanan albümün tanıtımının yapılacağı program 20 Kasım Çarşamba saat 20.00'da Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yetimler yararına can bulan bu albüme Kimse Yok mu şubelerinden ulaşabilecek olan yardımseverler, ödeyecekleri tutar ile bu kıymetli esere sahip olurken aynı zamanda Afrika'da açılacak olan yetimhaneye bir tuğla koyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, Peygamber Efendimizin "Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır" hadisi hatırlatarak 'Gelin bize emanet olan yetimlerimiz için sıcak bir yuva kuralım, gelin yetim başı okşayalım" çağrısında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber