Eğitim-Bir-Sen, Şube Müdürlüğüne hazırlık ve yüksek lisans kursu veriyor

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Malatya Şubesi tarafından sendikanın üyelerine, Şube Müdürlüğüne Hazırlık ve Yüksek Lisans eğitim kursu veriliyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2013 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eğitim-Bir-Sen, Şube Müdürlüğüne hazırlık ve yüksek lisans kursu veriyor

Hacı Hüseyin Kölük Ticaret ve Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen eğitim kurslarıyla ilgili açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı ve Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "Eğitim-Bir-Sen olarak, bir ilke daha imza atıyoruz. Üyelerimizin kariyer yolculuğunda yanında olmak, katkı vermek amacıyla Genel Merkezimizce hazırlanan Şube Müdürlüğü Sınavına hazırlık kitabını üyelerimize ulaştırdıktan sonra bugünde sınava hazırlık kurslarını başlatmış bulunuyoruz. Malatya'mızda 600'ü aşkın hazırlık kitabını üyelerimize takdim ettik. Üç ayrı salonda kurslar devam edecektir. Toplam 5 haftada sadece Pazar günleri verilecek hazırlık kursları sabah 09.00'da başlayacak, bir saatlik öğlen arasından sonra saat 16.00'da bitmiş olacaktır" dedi.

Şube Müdürlüğü Sınavına hazırlık kursu kapsamında uzaktan eğitim verildiğini kaydeden Yıldırım, "Daha önce okul yöneticiliği sınavlarına hazırlık amacıyla gerçekleştirdiği kitap, ücretsiz kurs ve deneme sınavı çalışmalarıyla üyelerine hizmet sendikacılığı farkını yaşatan Eğitim-Bir-Sen üyelerinin sınavlarda gösterdiği başarıda hizmetlerinin karşılığını almıştı. Üyelerine kariyer yarışında hizmet sendikacılığı farkını bir kez daha yaşatmak için yeni adımlar atan Eğitim-Bir-Sen, Şube Müdürlüğü Sınavına hazırlık için, Meridyen Akademi Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden, alanında iddialı kendi eğitmenleriyle uzaktan eğitmenleriyle uzaktan merkezi eğitimini sürdürecektir" diye konuştu.

Yıldırım, kursun sonunda deneme sınavları yapılacağını da belirterek, "Sınırlı da olsa, soru-cevap imkanı da bulunan hazırlık kursları, 15 Aralık'ta sona erecek ve 5 iş gününde, toplamda 30 saatte tamamlanacaktır. Şube Müdürlüğü Sınavına hazırlık kursları tamamlandıktan sonra, 21-22 Aralık tarihlerinde Cumartesi 1. Deneme Sınavı, Pazar günü 2. Deneme Sınavı olmak üzere iki ayrı deneme sınavı yapılacaktır" dedi.

Sendika olarak 42 üyeye Yüksek Lisans eğitimi verdiklerini de kaydeden Yıldırım, şunları söyledi: "Sendikamız tarafından THK Üniversitesiyle işbirliği yapılarak, Malatya'mızda Yönetim Organizasyon alanında 16 Kasım Cumartesi itibariyle Yüksek Lisans eğitimi başlatılmıştır. 42 üyemizin katıldığı Yüksek Lisans eğitimi Cumartesi günleri yüz yüze eğitim şeklinde uygulanmaktadır. 2014 yılı Haziran sonunda süreç tamamlanmış olacaktır. Eğitim-Bir-Sen, ücret sendikacılığı ile birlikte hizmet sendikacılığının da en güzel örneklerini gerçekleştirmektedir. Hem uzaktan eğitim alan hem de Yüksek Lisans eğitimi alan kursiyerlere başarılar diliyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber