Kamu çalışanlarına eğitim sertifikası

Pazarlar Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Pazarlar Yönetim ve Organizasyon Yetisini Arttırıyor" projesi kapsamındaki eğitimlere katılanlara sertifika verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamu çalışanlarına eğitim sertifikası

"Pazarlar Yönetim ve Organizasyon Yetisini Arttırıyor" projesi kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda 5 gün devam eden eğitim kursunda başarılı olan kursiyerlere Pazarlar Kaymakamlığınca sertifika verildi.

Sertifika törenine Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar ve kursiyerler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, "Proje kapsamında İlçemizdeki kamu çalışanlarının eğitilmesi suretiyle ekonomik kalkınmanın sağlanmasını hedeflemekteyiz. Eğitimlerimizde İlçemizdeki kamu çalışanlarının niteliğinin arttırılmasını amaçlamaktayız. Kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlayacağını umut ediyorum " dedi.

Daha sonra Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifikalarını alan kursiyerler toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber