Hayırsever iş adamlarından polis teşkilatına 2 araç

Şanlıurfa’da hayırsever işadamları tarafından Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğüne iki 2 araç düzenlenen törenle teslim edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 21:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayırsever iş adamlarından polis teşkilatına 2 araç

Şanlıurfa'da hayırsever işadamları tarafından Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğüne iki 2 araç düzenlenen törenle teslim edildi. .

Bozova Kaymakamlığında düzenlenen törene Bozova Kaymakamı Recep Öztürk, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, iş adamları, ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İlçe Emniyet personeli yer aldı. Tören sırasında konuşan Bozova Kaymakamı Recep Öztürk, "İşadamlarından ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan desteklerle Polis Teşkilatımız daha da güçlenmiştir. Vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet vermek, suç ve suçlularla mücadele eden polislerimizin imkanlarının her geçen gün daha da arttırmak gerekir. Bu bağlamda destek veren herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Araçların anahtar ve belgeleri teslim alan İl Emniyet Müdürü Likoğlu, yapılan katkıların Şanlıurfa'ya huzur ve güven olarak geri döneceğini ifade ederek, hayırsever İş adamlarına ve emeği geçen herkese vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından iş adamlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Emniyet Teşkilatı tarafından plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber