'Vergi Denetmenleri Derneği' güven tazeledi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Nisan 2006 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vergi Denetmenleri Derneği, üyelerinin isteği üzerine 8 Nisan 2006 tarihinde Olağanüstü genel kurul toplantısı yaptı. Toplantı Ankara'da yapıldı.

Gündem gereği yapılan yönetim ve denetim kurulu seçiminde 20'inci dönem Dernek Genel Başkanı Nuh IRMAK'ın listesi yeniden seçilerek güven oyu aldı.

Yeniden seçildikten sonra Nuh IRMAK yaptığı açıklamada; kendilerini tekrar seçmelerinden dolayı tüm meslektaşlarına teşekkür ettikten sonra, ?Biz sadece Vergi Denetmenlerinin sorunlarını değil tüm Gelir İdaresi Çalışanlarının sorunlarını kamu oyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz. Burada önemli olan bir kişinin veya bir zümrenin değil tüm çalışanların mutluluğudur. Bugün Gelir İdaresinde özellikle vergi denetimi etkin ve verimlilikten uzak olduğu için 73 milyon ülke insanı ağır dolaylı vergilerle karşı karşıya ve maalesef kazanç üzerinden vergi alınamamaktadır. Bunun sorumluluğu hepimize aittir. Bu nedenle iyi niyetle herkesin bilgi ve birikimini ülkenin hizmetine sunması gerekmektedir. Doğru, kişisel olarak o kimseye zarar verecek olsa bile savunulmalıdır, kimse yanlışa taraf olmamalıdır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber