Hastane personeline 16 çeşit yemek

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, hastaneye personeline yönelik hergün 16 çeşit yemek çıkartıldığını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2013 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane personeline 16 çeşit yemek

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, hastaneye personeline yönelik hergün 16 çeşit yemek çıkartıldığını söyledi.

Ekici, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek ve ana binasında çalışan yaklaşık 2 bin personele öğle ve akşam yemeği çeşidinin 16'ya çakartıldığını ve bu uygulanın Türkiye'de bir ilk olduğunu dile getirdi.

Her personelin öğle veya akşam yemeği için 4 çeşit seçme hakkının olduğunu belirten Ekici, uygulamanın yapılan bir anket çalışmasıyla belirlendiğini kaydetti.

Hastanedeki yeni uygulama sebebiyle düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Arslan, Ağır Ceza Reisi Nuh Kalkan, İl Genel Meclisi Başkanı Seyitömer Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Defterdar Mehmet Saygı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Akçay, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, işadamları Hüsnü Olçar, İsmet Çatık ve Mehmet Hatipoğlu katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber