Anasınıfı öğrencilerinden örnek davranış

Safranbolu'da bulunan Safran Çiçeği Anaokulu öğrencileri Safranbolu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanmaları amacı ile kurulan hayır çarşısına elbise ve oyuncaklardan oluşan çok sayıda paketi teslim ederek örnek bir davranış sergilediler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Anasınıfı öğrencilerinden örnek davranış

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) bünyesinde kurulan Hayır Çarşısına ilgi her geçen gün artıyor. Beyaz eşyadan mobilyaya, oyuncaktan elbiseye kadar pek çok bağışın geldiği hayır çarşısına minik öğrencilerden anlamlı bir bağış geldi. Safran Çiçeği Anaokulu Müdür Yardımcısı Hacer Aslan, Sınıf Öğretmeni Türkan Yılmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Taşçı ile birlikte hayır çarşısına gelen 24 Anaokulu öğrencisi ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere çeşitli hediyeleri hayır çarşısı yetkililerine teslim ettiler.

Ziyaret esnasında oldukça mutlu görünen çocuklar ihtiyacı olan kardeşlerimize hediyeler getirdik çok mutluyuz ifadelerini kullandılar.

Hayır Çarşısı yetkilileri ise ilginin her geçen gün arttığını dile getirirken yapılan yardımların ardından hayır sahiplerine ve bu düşünceyi hayata geçiren başta Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber