?Ben öğretmenimi baştan çıkardım'

Haber Giriş : 13 Nisan 2006 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN İmam Hatip Lisesi Felsefe öğretmeni A.A., hazırlık sınıfı öğrencisi S.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davadan beraat etti. Öğrencisi ile kendi rızası doğrultusunda ilişkiye girdiğine kanaat getiren ve S.Ç.'nin, ?Ben öğretmenimi baştan çıkardım. Karşısında soyunup onu tahrik ettim'' sözlerini de dikkate alan mahkeme heyeti öğretmen A.'yı suçsuz buldu.

Olay Samsun'da 2.5 yıl önce meydana geldi. İmam Hatip Lisesi'nde Felsefe öğretmeni iken, 17 yaşındaki öğrencisi S.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen evli ve bir çocuk babası 30 yaşındaki öğretmen A.A., 2 ay cezaevinde kaldıktan sonra genç kızın kendisine yazdığı aşk mektuplarını delil olarak verince, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olmuştu. 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan A.A., bugün 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. A.A. ifadesinde, ?Evime gelip üzerini çıkardı. Tam anlamıyla cinsel ilişkiye bile girmedik. Sadece seviştik. Beni tahrik etti. Herşey kendi rızasıyla oldu'' dedi. S.Ç. ise, ?Öğretmenimden hoşlanıyordum. Ailevi problemleri olduğu için onunla konuşuyorduk. Ama ben arkadaşlarıma beni sevdiğini söyledim. Takip ederek, evini buldum. Olay günü de eşi çıkınca ben eve gittim. Onu sevdiğimi söyleyerek birlikte olmak istedim. Ancak kabul etmedi. Üzerimi çıkardım. Onu da soymaya başladım. Cinsel ilişkiye girmedik. Ama sadece seviştik. Nasıl hamile kaldım bilmiyorum. Ailem hamile olduğumu öğrenince çocuğu aldırdık. Ve öğretmenimin bana tecavüz ettiğini söyledim. Onun bir suçu yok. Öğretmenimin söylediği her şey doğrudur'' diyerek şikayetçi olmadı.

Mahkeme heyeti, sanık öğretmen A.A. hakkında öğrencisi ile kendi isteği doğrultusunda ilişkiye girdiğini ve bugün 20 yaşında olan öğrencisinin de davacı olmaması nedeniyle beraatine karar verdi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber