Hırsız mektup yazınca yakalandı

Konya'da 5 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi, son girdiği iş yerinde uyuşturucu madde kullanıp sevdiklerine sitem dolu bir mektup yazınca yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 12:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsız mektup yazınca yakalandı

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Albayrak Caddesi'ndeki bir iş yerinin deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yeri sahibi kapının kırılarak içeri girildiğini fark edince polise haber verdi. Polisler hırsızlığın yaşandığı iş yerine inceleme yaparken, içeride uyuşturucu madde kullanıldığına dair bazı malzemeler ile bir de mektup buldu. Mektupta şüpheli, "Ben Kenan S. olmaz olası Kenan, ne yaptıysam alenen yaptım. Gizli saklı şeyleri hiç sevemedim. Belki bazı şeyleri kaybetmeme neden oldu. Yüzüme karşı beni severim diyenlerin hangisi yanımda. Evet artık gerçekten Kenan kötü birisi. Ben Kenan olarak söylüyorum, şimdi her türlü kötülük var yaşantımda, sebep olanlar utansın. Ben bu hayat oyununu kaybettim. Kazanmak için mücadele edemedim. Yalnız insanlar hayata her zaman açıktır. Ne yazık ki hatalar büyük bedeller doğuruyor. Ben pes ediyorum, gözünüzü toprak doyursun" yazdı. Mektupta adının Kenan S. olduğunu yazan şüpheliyi polis, hemen tanıdı. 10 yıl içerisinde 65 defa hırsızlık suçuna karışan Kenan S., merkez Karatay ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Yakalanan Kenan S'nin 5 ayrı iş yerinden 5 bin lira nakip para ile 15 bin liralık malzeme çaldığı ortaya çıktı.

Öte yandan polis ekipleri, inşaatlardan 900 liralık kablo çalan Ekrem E. ile Seyfettin A'yı da yakaladı. 3 şüpheli de nitelikli hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber