Liselerde terörden korunma yolları anlatılıyor

Lise gençliğinin terör, terör örgütlerinin zararlı faaliyetleri ve bu zararlı faaliyetlerden korunma yolları konularının anlatılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Liselerde terörden korunma yolları anlatılıyor

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda da Gençlik ve Güvenli Gelecek Konferansları kapsamında liselerde konferanslar vermeye başladı.

Lise gençliğinin terör, terör örgütlerinin zararlı faaliyetleri ve bu zararlı faaliyetlerden korunma yolları konularının anlatıldığı konferanslarda Türkiye'nin yakın geçmişinden örnekler sunularak hazırlanan sunular eşliğinde konunun önemine sıkça vurgu yapılıyor. Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ile Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde terör örgütlerinin zararlı faaliyetleri ve bu faaliyetlerden korunma yolları hakkında gençler bilgilendirilirken konferanslar öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri tarafından ilgi ile takip ediliyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından konferans sonunda gençlere kalem, not defteri, broşür hediye ederek ikramlarda bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber