Çaldıkları otomobille dükkan soydular

Bursa’da çaldıkları otomobille bir iş yerine giren hırsızlar, 10 bin liralık malzeme ile sırra kadem bastı. Polis, araca daha fazla malzeme yükleyebilmek için çalıntı otomobildeki stepne ve eşyaları soydukları dükkana bırakan zanlıların peşine düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaldıkları otomobille dükkan soydular

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Oto Sanayi Sitesi 21. Blok üzerinde meydana geldi. Mehmet Acar'a ait iş yerine çalıntı bir otomobille giren hırsızlar, ilk olarak içeride para aradı, bulamayınca da toplam 10 bin liralık radyatörü araca yükledi. Hırsızların otomobilin daha fazla çalıntı malzeme alması için bagajdaki stepte, antifriz ve inşaat malzemelerini iş yerinin ortasına bırakması ise polise bile şaşkına çevirdi.

Olay, sabah komşularından gelen telefonla iş yerini açan Kürşat Günen'in (19) polisi araması üzerine ortaya çıktı. İş yerinde inceleme yapan ekipler, çalıntı araçla hırsızlık yapan şüphelilere ait parmak izi aradı. Hırsızların bıraktığı malzemeler üzerinde de bir ipucu arayan ekipler, olayla alakalı tahkikat başlattı.

Bu arada çalıntı otomobil, içindeki 10 bin liralık malzeme alındıktan sonra Arabayatağı Mahallesi Odun Depoları mevkiinde terk edilmiş halde bulundu.

Komşularının iş yerine hırsız girdiğini söylemesi üzerine geldiklerini ifade eden Kürşat Günen, "İş yerini dağıtmışlardı. Hemen polisi aradık. Bin lirası hurda toplam 10 bin liralık radyatör çalınmış. Kendi otomobillerinin içindeki malzemeleri ise bizim dükkana indirmişler. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı. Hırsızlıkta kullanılan çalıntı otomobil bulunmuş fakat içinden bizim malzemeler çıkmadı. Umarım en kısa sürede yakalanırlar" dedi.

Çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına alan polis, zanlıları yakalamaya çalışıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber