Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, katıldığı radyo programında Kars'ı anlattı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte yayın yapan yerel Kralımfm radyosunun konuğu oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, katıldığı radyo programında Kars'ı anlattı

Başkan Nevzat Bozkuş, Kars'ta göreve geldikleri 2009 tarihinden bugüne kadar belediye tarafından hayat geçirilen projeleri ve yapılan çalışmalar hakkında Karslılara bilgiler verdi.

Radyo programında karslıların sorularına da cevap veren Bozkuş, bir anda radyo telefonlarının kitlenmesine neden oldu. Başkan Bozkuş'u arayan ve mesaj çeken binlerce Karslı, belediye çalışmlarından dolayı Bozkuş'a teşekkürlerini ileterek destek verdiklerini belirttiler.

Kars'ın en popüler radyosu olan, kent içinden ve kent dışından binlerce dinleyici olan Kralım Fm konuğu olan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars'a yapılan hizmetleri tek tek üzerine basarak dinleyicileriyle paylaştı. Sorulan bütün soruları açık yüreklilikle cevap veren Bozkuş, Kars'ı çok iyi noktalara taşıdıklarını, alt yapıdan üst yapıya, Kentsel Dönüşüm'den Kentsel Tasırma, Hayvan Pazarı'ndan Organize Besi Bölgesi Projesine kadar bir çok konuda Karslıları bilgilendirdi.

Dj 'Kaptan' lakapl İnan Aydın'ın sunduğu ve yaklaşık 1,5 saatten fazla süren programda genel olarak Kars konuşuldu. Kars'ta belediye çalımları ele alındı. Vatandaşlar Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'a sorularını yönelterek direk Bozkuş'tan sorularına yanıt aldılar.

Kars içinden ve Kars dışından binlerce kişinin gerek telefon ve gerekse mesaj yazarak ulaştığı radyo programında insanların büyük çoğunluğu belediye çalışmalarını olumlu ve doğru çalışmalar olduğunu belirterek Bozkuş'un yanında olduklarını ve desteklediklerini ifade ettiler.

Öte yandan Karslıların yoğun ilgi gösterdiği programda bir ara radyonun telefonları kitlendi. Çok sayıda vatandaşın aynı anda aramasıyla kilitlenen telefonlara ise radyo çalışanları cevap vermekte zorlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber