Manisa'da 25 yılını dolduran diş hekimleri plaketle onurlandırıldı

MANİSA (İHA) - Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, “Dünya Diş Hekimliği Günü” kutlamaları kapsamında meslekte 25 yılını dolduran diş hekimlerini plaketle onurlandırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa'da 25 yılını dolduran diş hekimleri plaketle onurlandırıldı

Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Türkyılmaz, Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Yöneticisi Dt. Asım Tokul, idareciler, diş hekimleri ve diğer hastane çalışanları katıldı.

Törende yaptığı konuşmada ağız ve diş sağlığı önemine değinen Vali Savaş, "Sağlık hizmeti veren, özellikle tedavileri bizzat yürüten doktor arkadaşların toplumda farklı bir saygınlığı var. Bunun mutlaka siz de farkındasınız. Bazı hastalıkların ağız ve diş sağlığından kaynaklandığını düşünürsek aile hekimleri ile diş hekimlerinin ağız ve diş sağlığı için irtibatta olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ağız ve diş sağlığı haftasını kutluyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlardan gelen memnuniyet kamu hizmetlerinin sunulması konusunda görevli olan bizleri çok memnun ediyor. Sizlere bunun için de çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Savaş, meslekte 25 yılını dolduran diş hekimlerine plaketlerini verdi. Daha sonra, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanları canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber