Cinsel ilişki vaadiyle gasba 35 yıl

Adana'da bir kamyon şoförünü, cinsel ilişki için anlaştıktan sonra bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lirasını gasp ettikleri öne sürülen biri kadın 3 sanığa toplam 35 yıl hapis cezası verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2013 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinsel ilişki vaadiyle gasba 35 yıl

Adana'da bir kamyon şoförünü, cinsel ilişki için anlaştıktan sonra bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lirasını gasp ettikleri öne sürülen biri kadın 3 sanığa toplam 35 yıl hapis cezası verildi.

Olay, 24 Aralık 2012'de merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı üzerinde otomobilinde bekleyen 40 yaşındaki A.S.'nin yanına yaklaşan Okan Ö. , kendisinin eşcinsel olduğunu söyleyerek ilişki teklif etti. A.S.'nin kabul etmemesi üzerine ise "Kadın da var, görüşmek ister misin?" diye sordu. A.S.'nin teklifi kabul etmesi üzerine Nurten B.'yi de yanlarına çağırdı. Yapılan pazarlığın ardından Nurten B., A.S. ile giderken, Hakan T. de otomobile bindi. Şahıslar ise, gece Seyhan Nehri ile Merkez Park arasındaki ıssız yere gitti. Burada Hakan T. araçtan inerek biraz uzaklaşırken, A.S. de arka koltuktaki kadının yanına geçti. A.S.'nin ilişkiye hazırlandığı sırada kadın tuvalete gitme bahanesiyle otomobilden indi. Bu sırada araca dönen Hakan T. , A.S.'yi bıçakla yaraladı. Şüpheliler, yüzünden, kolundan ve sırtından yaraladıkları A.S.'nin üzerindeki 3 bin 500 lira ile cep telefonu ve araç ruhsatını alarak kaçtı.

Yaralı A.S., çevredekilerin ihbarı sonucu gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, Gasp Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyerek, şüphelileri belirleyip yakaladı. A.S., şüphelileri teşhis ederken, suçlamaları kabul etmeyen şahıslar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Cumhuriyet savcısı, şüphelilerden Nurten B. ile Hakan T. hakkında 'yaralama' ve 'nitelikli yağma' suçlarından 24'er yıla kadar, Okan Ö. için ise suça yardım etmekten 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan sanıklar, haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. 1 çocuk annesi Nurten B., "Ben eşimden ayrı yaşıyorum. Fuhuş yaparak geçimimi sağlıyorum. Okan'la beraber fuhuş yapıyoruz. Ben kesinlikle cinsel amaçla gittim. Gasp ya da yaralama amacıyla gitmedim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Hakan T.'yi, yaralama suçundan 15 yıl, yağma suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırdı. Nurten B. ile Okan Ö.'ye de yağma suçuna yardım etmekten 5'er yıl hapis cezası verdi. Mahkeme ayrıca 3 sanığın da tutukluluklarının devamına hükmetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber