Caddede yürüyen kadının darp edildiği iddiası

Konya’da oğlu ile caddede yürüyen kadın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından darp edildiğini iddia ederek polisten yardım istedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2013 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Caddede yürüyen kadının darp edildiği iddiası

Konya'da oğlu ile caddede yürüyen kadın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından darp edildiğini iddia ederek polisten yardım istedi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Küçük Aymanas Mahallesi Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yaşındaki oğlu E.Ç. ile birlikte yürümeye çıkan 28 yaşındaki Makbule G'nin yanına plakası belirlenemeyen bir araç yaklaştı. Araçta bulunan kişi ya da kişilerle Makbule G. bilinmeyen nedenden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler Makbule G'yi darp ederek olay yerinden kaçtı. Darp edilen kadın sağlık ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kafasında darp izi olan kadın yapılan ilk müdahale sonrası Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının ve çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis şüpheli kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber