Özel Level Hospital, hasta kabulune başlayacak

Zonguldak’ta 5 yıldızlı hizmet verecek olan Özel Level Hospital Hastanesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak hasta kabülüne başlıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel Level Hospital, hasta kabulune başlayacak

Zonguldak tek 5 yıldızlı hastanesi olan Özel Level Hospital Hastanesi'nde tüm üniteler son modern cihazlarla donatılmış olarak yer alıyor. 4 ameliyathanesi bulunan Özel Level Hospital Hastanesi'nde her türlü ameliyat son teknoloji ile gerçekleştiriliyor. Bölgenin en modern hastanesi olma özelliğine sahip Özel Level Hospital Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan ünitesi de yine son teknoloji uyarlanmış cihazlarla Zonguldaklıların ve bölge halkının hizmetine sunuldu.

Özel Level Hospital Hastanesi'nde 11 doktor hizmet verecek. Diğer yandan eksik branşlarında çok yakında tamamlanarak hizmete gireceği öğrenildi. Hastanede göreve yapacak doktorlar ise şöyle açıklandı:

"Uzm. Dr. İsmet Onuk - Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Opr. Dr. Ömer Karakaşoğlu - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Opr. Dr. Mustafa Karadeniz - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Opr. Dr. Fatih Kar - Genel Cerrahi Uzmanı, Opr. Dr. Okan Biçgi - Üroloji Uzmanı, Opr. Dr. Utkan Ateş Karaman - Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı, Uzm. Dr. Yücel Alagöz - İç Hastalıkları Uzmanı, Uzm. Dr. Engin Yener - Fizik Tedavi ve Rehabiltasyon Uzmanı, Uzm. Dr. Mehmet Ali Zorlu - Enfeksiyon ve Mikrobiyolji Uzmanı, Uzm. Dr. Gürcan Gözlülü - Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı, Uzm. Dr. Bilge Çakar Demir - Radyoloji Uzmanı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber