Bayburt'ta bir araçta 8 bin 109 paket kaçak sigara ele geçirildi

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu değişik markalarda 8 bin 109 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2013 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayburt'ta bir araçta 8 bin 109 paket kaçak sigara ele geçirildi

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu değişik markalarda 8 bin 109 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Yakalanan F.Ç. ve O.Y. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri mahkemece "Adli Kontrol Kararı" ile serbest bırakıldı.

Bayburt'ta Ocak 2013'ten bu güne yapılan operasyonlarda 150 bin pakete yakın kaçak sigara ele geçirildi. En fazla kaçak sigara ise İspir yolu girişinde durumundan şüphelenilerek durdurulan kamyonette Ekim 2013'te ele geçirilmişti.

Bu operasyonda 54 bin 970 paket kaçak sigara ele geçirilmiş 5607 sayılı Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan kayıtlarının olduğu tespit edilen O.B. ve A.Y. isimli şahıslar yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmişti. A.Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edilirken O.B. isimli şahıs mahkemece "Yurt dışına çıkma yasağı" ile serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber