Bolu'da pompalı cinayet

Bolu’da, bir süre önce bar işletmeciliği yapan şahıs tartıştığı bir kişi tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2013 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bolu'da pompalı cinayet

Olay, saat 01:30'da meydana geldi. Alpagut bey Mahallesi Flora Evleri'nde oturan ve soyadı açıklanmayan Ö. isimli kadının evine giden Serdar Kahraman ve iki arkadaşı, evin önünde 3 kişiyle karşılaştı. Eskiden husumetleri bulunan şahıslar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrasında şahıslardan biri aracından getirdiği pompalı tüfekle Serdar Kahraman'ı başından vurdu. Kanlar içinde kalan Kahraman, olay yerinde can verdi.

Olaydan sonra Kahraman'ın arkadaşları ve diğer 3 kişi arabalarına binerek kaçtı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şahısların peşine düşen polis ekipleri, içinde 2 kişinin bulunduğu cip ile 14 EZ 759 plakalı otomobildeki 3 kişiyi gözaltına aldı.

Polis, bölgede geniş çaplı inceleme yaptı. Ö. isimli kadın ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Serdar Kahraman'ın cesedi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber