Başkent'te akıl almaz hırsızlık

Başkent'te 8 katlı bir plazada 6 işyerine giren hırsızlar çikolata yiyerek soygun gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2013 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkent'te akıl almaz hırsızlık

Başkent'te 8 katlı bir plazada 6 işyerine giren hırsızlar çikolata yiyerek soygun gerçekleştirdi. Soygunda 1 milyon TL çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda bulunan 8 katlı plazaya dün gece giren hırsızlar, 6 işyerini soydu. Soygunun sabah saatlerinde ortaya çıkmasının ardından Ankara polisi çalışma başlattı. İşyeri sakinleri, binada aralarında savunma sanayi alanında faaliyet gösteren bir firmanın ve 2 bankanın bölge müdürlüğünün de olmasından dolayı yoğun güvenlik önlemleri alındığını belirterek, buna rağmen 6 işyerine giren hırsızların büyük bir rahatlık içinde, çikolata yiyerek soygunu gerçekleştirdiklerini söyledi. İşyeri sakinleri, internet ve telefon bağlantılarının bir gün önce devre dışına bırakıldığının belirlendiğini ifade ederek, güvenlik kamerası görüntülerini kayıt altına alan bilgisayarın da çalındığını kaydetti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlardan geriye kalan çikolata parçalarını ve ambalajlarını incelemek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Hırsızlara ulaşmak için polis, çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE görüntülerini de incelemeye aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber