Iğdır'da karla mücadele çalışması

Iğdır'da etkili olan kar yağışı ve yoğun tipiden dolayı kapanan 64 köy yolunun yeniden açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır'da karla mücadele çalışması

Iğdır'da etkili olan kar yağışı ve yoğun tipiden dolayı kapanan 64 köy yolunun yeniden açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Iğdır İl Özel İdaresi ekipleri, kent merkezine ve ilçelere bağlı köylerde kar mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Iğdır İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdür Yılmaz Demir, kent genelinde dün itibari ile etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle il ve ilçelere bağlı 65 köy yolunun ulaşıma kapandığını, bu kapsamda yolların açılması için 4 ekip oluşturduklarını söyledi.

Iğdır İl Özel İdaresi'ne ait iş makinesi operatörü Mehmet Sayılmış ise, şu an çalışma sürdükleri güzergahın üzerinde 45 köy yolunun bulunduğunu, fırtınanın devam ettiğini, güzergahlarındaki tüm köy yollarını açmaya çalışacaklarını belirtti. Ekipler olarak 24 saat aralıksız çalışacaklarını ifade eden Sayılmış, "Özellikle taşımalı eğitim yapılan köylerin yolunu açmaya çalışıyoruz ki eğitim aksamasın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber