Gençler, hastalara kitap hediye etti

Şanlıurfa Gençlik Merkezindeki gençler Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yatan hastalara kitap hediye etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2013 23:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençler, hastalara kitap hediye etti

Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllülerinden oluşan bir grup genç, yatan hastalara ellerindeki kitapların bir bölümünü okuduktan sonra kitapları, hastalara geçmiş olsun temennilerini sunduktan sonra hediye olarak bıraktı. Kitap hediye edilen hastalar, gençlerin bu davranışından dolayı memnun olduklarını dile getirerek bu projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp yaptığı açıklamada, Kitap okuma projesi kapsamında başlatılan etkinliklerin ilki Şanlıurfa'nın en büyük alışveriş merkezinde, ikincisi Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde, üçüncüsü ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki hastalara kitap okuma etkinliği olarak gerçekleştirildiğini belirten Müdür Alp, "Şanlıurfalı gençlerle hasta ziyareti yaparak, hem hasta ziyareti hem de hastaların boş zamanlarını değerlendirebilmelerini sağlamak amacıyla hastalara Gençlik ve Spor Bakanlığının hazırlamış olduğu kitaplar dağıtıldı. Gençlerin hasta ziyareti konusunda duyarlılaştırılması ve hastalara kitap okuma alışkanlığı kazandırılması açısından güzel bir etkinlik yaptık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber