Cumaya giderken husumetlisi tarafından öldürüldü

Muğla'nın Milas ilçesinde bir kişi, cuma namazına giderken husumetlisi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürdü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2013 20:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumaya giderken husumetlisi tarafından öldürüldü

Olay, Milas'a bağlı Çukur köyü Kocakondu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çukur köyü Böğürtlen Harımı Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Bulut (65), 2-3 kilometre uzaklıkta bulunan köy merkezinde cuma namazı kılmak için evinden ayrıldı. Bulut'tan bu saatten sonra bir daha haber alınmadı. Bulut ile aralarında husumet olduğu ileri sürülen Bilal Ç. (35), saat 15.30 sıralarında ilçeye bağlı Derince köyünde ikamet eden ağabeyi Yusuf Ç'yi arayarak Mehmet Bulut'u öldürdüğünü söyledi. Kardeşinin yaşadığı Çukur köye giden Yusuf Ç., jandarmayı arayarak olayı haber verdi. Ağabeyi ile birlikte Selimiye Jandarma Karakol Komutanlığı'na gelen Bilal Ç., suç aleti av tüfeğiyle birlikte teslim oldu.

CESEDİN YERİNİ GÖSTERDİ

Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte köye dönen Bilal Ç'nin gösterdiği bölgede yapılan araştırmada Mehmet Bulut'un cansız bedenine ulaşıldı. Bulut'un cenazesi otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayda hayatını kaybeden Mehmet Bulut ile cinayet zanlısı Bilal Ç'nin arı kovanlarının zehirlendiği gerekçesiyle tartışma yaşadığı ve bu tartışmanın yargıya taşındığı öğrenildi. İkilinin en son dün Milas Adliyesi'nde devam eden davanın duruşmasında karşı karşıya geldikleri ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber