Başkan Köksoy Facebook takipçilerine teşekkür etti

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, facebook sayfasında, Adaylık ve Belediyenin hizmetleri ile ilgili paylaşımlara yorum yapan hemşerilerine teşekkür etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2013 21:26, Son Güncelleme : 02 Haziran 2018 15:00
Başkan Köksoy Facebook takipçilerine teşekkür etti

Ardahan Belediye Başkanı iken tekrardan AK Parti Belediye Başkan adayı gösterilen Başkan Köksoy, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan takipçilerine teşekkür ederek şöyle devam etti;

"Bilindiği gibi bundan 5 yıl önce Belediyemize ait bir internet sitesi bile yoktu. Bugün çok şükür internet sitemizi en iyi şekilde yaparak Vatandaş-Belediye arası bir köprü oluşturduk.

Ziyaretçi sayfasına gurbetteki vatandaşlarımız, akrabalarına arkadaşlarına mesaj gönderirlerken, bizlere de bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorlar. Bu bölümde belediyemizle ilgili veya şahsıma yönelik sorulan sorulara anında cevap veriyoruz.

Tabi bunun yanında, bizi facebooktan takip eden hemşehrilerimizin de facebook'dan yazdıkları önemli mesajları var. Bunları zaman buldukça takip etmeye çalışıyorum. Bundan dolayı, bizleri adaylık konusunda, belediyemizin ziyaretçi sayfasına, yada facebook dan mesaj yazarak, tebrik eden destekleyen, bütün hemşerilerime ve dostlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber